Vesipelastusvaliot

FI VPVA Resound Celtic Sea Shell ”Cara”

s. 20.6.2011
Om./ohj. Jaana Sorjonen
Kasv. Kennel Resound, Anu Leinonen

”Cara on monipuolinen ja lahjakas noutaja, jonka kanssa on helppo harrastaa mitä vain. Se haluaa tehdä töitä yhdessä ohjaajan kanssa ja se on väsymätön työskentelijä.”

lbu FI RTVA FI TVA FI AVA FI VPVA EE VPVA FI KVA HK3 EK3 JK2 IP1 BH AD Pikku-uikun Tusse Patukka ”Simba”

s. 5.11.2010
Om./ohj. Emma Alve
Kasvattaja: Kennel Pikku-uikun, Annukka Kuokkanen, Jyväskylä

”Simba on ensimmäinen koirani ja maailman paras opettaja koiraharrastuksen saloihin. Sen kanssa on nähty ja koettu paljon, ja tullaan toivottavasti kokemaan vielä enemmän. Se on paras ystävä, mitä itselleen voi toivoa. Aina iloinen ja reipas, valmis treeniin ja työhön. Ei ehkä luonteeltaan ja vieteiltään se tyypillisin labradori, mutta sopii minulle kuin hanska käteen. Tällaisen kultakimpaleen kohtaa varmaan vain kerran elämässään ❤.”

knu FI MVA FI VPVA TK1 TK2 Majik Nulli Secundus ”Eetu”

s.5.3.2008-31.8.2017 ❤
Om. ja ohj. Nina Haanpää, Salo
Kasv. Riitta Liisa ja Kari Lehtonen, Porvoo

”Eetu oli ensimmäinen koirani, elämäni koira joka opetti minulle paljon. Kokeiltiin montaa eri lajia mutta vesipelastuksesta tuli Eetun suosikki. Eetu oli monipuolinen noutaja ja aina pelkkää hymyä. Kultainen sydän täynnä miellyttämishalua ja sopivasti viettiä. Eetu oli yhden ihmisen koira, mutta silti rakasti kaikkia.”

FI VPVA HK3 JK1 EK1 TK2 BH Häämörin Satuhahmo ”Hessu”

s. 11.7.2007
Kasv. Pirkko & Marja-Lea Visasalo, kennel Häämörin
Ohj. & om. Johanna Helminen

”Hessu on aktiivinen ja kaikesta innostuva harrastuskaveri. Se on vahvahermoinen ja kohtuullisen kova luonteeltaan, mikä on helpottanut ensimmäistä harrastuskoiraa kouluttelevan ohjaajan elämää. Tämä koira ei koulutusvirheistä ja -kokeiluista rikki mene. Mainio tyyppi kaikin puolin – koira, jota ei varmaankaan unohda, vaikka haluaisikin.”

FI VPVA TK1 Yellow Waterlily Tinker Bell ”Kiira”

s. 3.12.1999 – k. 28.4.2014

om. Tuula Tohka
ohj. Tuula tai Petri Tohka, lajista riippuen
kasvattaja Riitta Hiekkala, Yellow Waterlily

”Kiira oli iloinen, utelias, rohkea ja aktiivinen koira, joka rakasti kaikkia ihmisiä, todellinen kultakimpale. Melkeinpä voisi sanoa, että sillä oli myös huumorintajua. Hyvä kunto, leikkisyys ja iloisuus säilyivät viimeisiin päiviin saakka ja vielä yhdeksänvuotiaasta vieras ihminen kysyi, että minkä ikäinen tuo pentu on. Kiira oli ensimmäinen koiramme ja niinpä sen kanssa tuli harrastettua useampaakin lajia. Rinnan vesipelastuksen kanssa harrastettiin nomea ja tokoa, joista avoluokan tuloksia. Luonnetestistä Kiira sai 184 pistettä ja näyttelystä varasertin. Vesipelastus oli Kiirasta hauskaa, varsinkin hukkuvan pelastaminen ja se oppi liikkeet todella helposti, eniten piti harjoitella maalikeppien väliin suunnistamista. Neljän treenikerran jälkeen kouluttaja patisti sovekokeeseen, ja siitä Kiiran vepeura jatkui vuosia aina SM-kokeeseen asti.”

%d bloggaajaa tykkää tästä: