Esittely

Krista

Minulla on ollut kultaisianoutajia vuodesta 1993. Tällä hetkellä kotona on 2 kultaista ja kultaiseksi itseään luuleva kissa. Noutajat ja niiden hyvinvoinnin edistäminen ovat minulle sydämenasia ja elämäntapa.

Noutajamaailmaan perehdyin tarkemmin toisen kultaiseni myötä, kun kokeilimme erilaisia harrastuslajeja ja lopulta hurahdimme noutajien rodunomaisiin lajeihin. Noutajamaailman yhdistystoimintakin on tullut tutuksi eri yhdistyksissä ja tehtävissä.

Olen jo muutaman vuoden ajan kouluttanut aloittelevia koirakoita järjestämällä lajiin ja riistaan tutustumisia, taipumuskoekursseja sekä alokasluokkaan tähtäävää koulutusta, jotta mahdollisimman moni noutajan omistaja saisi mahdollisuuden tutustua ja innostua noutajien rodunomaisista lajeista.

Tämän sivuston avulla pyrin kokoamaan noutajiin liittyvää tietoa yhteen paikkaan, avuksi niin aloittelevalle noutajanomistajalle kuin rodunomaisiin lajeihin tutustuville. Pääpaino on rodunomaisissa lajeissa, koska tunnen ne parhaiten, mutta myös huomioiden rakenne (näyttelyt) ja luonne myös muuten kuin rodunomaisen kokeen testaamana. Blogi-osiossa pohdiskelen noutajiin liittyviä asioita ja ilmiöitä.

Tervetuloa mukaan tutustumaan noutajamaailmaan ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin!

Ystävällisin terveisin

Krista

%d bloggaajaa tykkää tästä: